Vészhelyzet esetére…

Kedves menyasszonyok, kedves vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy jelenlegi terveink szerint szalonunk továbbra is a rendes nyitvatartási időben üzemel. További módosulás esetén jelezni fogjuk nektek!

A korona vírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel mi is elvégezzük a szükséges óvintézkedéseket, a szokottnál is jobban odafigyelünk a higiéniára, és üzletünk tisztaságára, folyamatosan fertőtlenítjük az eladóteret, a mosdót!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb tudásunk szerint a hozzánk ruhapróbára érkezőket és a vendégeket tiszta, biztonságos szalon fogadja.

Ahhoz, hogy gördülékenyen és megfelelő környezetben tudjunk együtt dolgozni veletek a következő dolgokat kérjük tartsuk be:

– kérjük egyeztessünk időpontot a ruhapróba előtt!

– ha az elmúlt időszakban külföldön jártál, ne látogass el szalonunkba, csak a későbbiekben amikor más biztonsággal mondhatod hogy egészséges vagy!

– a menyasszonyt 1, maximum 2 fő kísérheti el a próbára (kisgyermeket, idősebb hozzátartozót ha lehet ne hozzatok)

– koszorúslányok esetében is kérjük, maximum édesanya és a menyasszony, vagy maximum 2 fő jöjjön kísérőnek

– a szalonba mindenkinek lehetőséget biztosítunk kézmosásra, fertőtlenítésre

– mindenkinek biztosítunk a szalonunkban használt papucsot, a vendégeknek is, így kérjük hogy az utcai cipőt erre cseréljétek le a szalonba lépés után!

– érdeklődő menyasszonyainkat is várjuk, de kérjük ha nincs konkrét időpont az esküvőt illetően, akkor ruhapróbára csak akkor gyertek, ha már van konkrét időpont

Az esetleges változásokról igyekszünk folyamatos tájékoztatni benneteket.

Azok a menyasszonyok, akiknek már van szerződése bármely szolgáltatásunkra, bátran keressenek meg minket kérdéseikkel elérhetőségeinken. Bármilyen helyzet áll elő, a kéréseket figyelembe véve, vagy akár a későbbiekben időpont módosítások szükségessége esetén is megteszünk mindent hogy mindenkinek a szolgáltatást biztosítsuk!

Továbbra is várunk mindenkit sok szeretettel a szabályok betartása mellett!

Köszönjük szépen figyelmeteket, és megértéseteket!

Gaby és Ildi

Posted in Hírek
In Archive